Açıklanan Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya rast ve kolay açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın eminği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha faik evetğu alanlarda da tercih edilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhakkak evetğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlanabilir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması dokumalabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil olmak, projenize reva boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı getirmek sinein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın Merdiveni Kapısı Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size bilgi verecektir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Sadece kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın kapıları rastgele bir pres yahut ocak sahibi bağırsakin harika bir yatırımdır çünkü çok amelî maliyetlidirler; orantılı korumaya ehil olmanın ne derece önemli olduğunu anlamanız dâhilin binanızın yangın müdafaasının akim başüstüneğu sessiz bir örnek yeterlidir!

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla sınai tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedarik etmek muhtevain kullanılmaktadırlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve elverişli hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page